Nakon jesenjeg dijela sezone, bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić potpisao je novi petogodišnji ugovor sa Domžalama, a u ugovoru stoji da će i nakon igračke karijere ostati u klubu, ali u drugoj ulozi.

Bilo je nagovještaja da bi mogao na kraju ove sezone završiti karijeru, ali u razgovoru za ekipa24.si otkrio je da se to vjerovatno neće desiti.

“Igrat ću i narednu sezonu. Korona mi je produžila karijeru”, kroz smijeh je rekao 34-godišnji bivši bosanskohercegovački reprezentativac, pa nastavio: Ne mogu sada završiti, uostalom, odigrao sam samo jednu utakmicu u drugom dijelu prvenstva. Dogovor je da igram dok god budem osjećao da mogu da pomognem ekipi. Sve dok mogu igrati na odgovarajućem nivou, sve dok sam koristan. Predsjednik i sportski direktor bili su jako korektni, odluka je moja i sve pokazuje da ću i naredne sezone ponovo biti na terenu. Ovo je jedna od najlošijih sezona Domžala i ne bih volio pamtiti takvu moju zadnju sezonu. Naredna sezona vjerovatno će biti i moja posljednja, a onda ću početi raditi u nekoj drugoj ulozi u klubu.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here