Nekadašnji reprezentativac BiH i trenutni kapiten Domžala iz Slovenije Senijad Ibričić sa porodicom se nalazi u Sanskom Mostu, otkud se javio za klupsku stranicu Domžala.

“Naravno da se svi želimo što prije vratiti na nogometne terene, jer takvo nešto ni u snu nikada nismo zamišljali, ali trenutno je zdravlje na prvom mjestu. Na to ne možemo utjecati. Kada je riječ o nečemu tako opasnom kao što je trenutni virus, onda nam je lakše da se naviknemo da ne možemo raditi ono što volimo najviše.”

Domžale nisu odigrali već dvije utakmice Prve lige Telekom Slovenije.

“Ovih dana, radimo po individualnim programima koje smo dobili od trenera, ali nadam se da će sve što prije proći. Uglavnom za sigurnost svih nas, jer se svi zajedno želimo vratiti u svoj uobičajni život.”

Senijad Ibričić u ekipu se vratio u susretu protiv Aluminija nakon što je 4. decembra dobio crveni karton i morao propustiti nekoliko utakmica Domžala.

“Savjetujem ljudima da slijede savjete doktora i nadležnih ljudi. Nitko ne želi veće probleme, pa moramo poštovati sve mjere, paziti na zdravlje i čekati da prođe neugodnost ”, rekao je Senijad Ibričić kapiten dvostrukih prvaka Slovenije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here