GO4GOAL su inteligentno dizajnirane sportske čarape koje su rezultat slovenskog znanja i razvoja. Razvijene u saradnji s brojnim profesionalcima (ortopedima, fizioterapeutima, stručnjacima za tkanine) i testirani s vrhunskim sportašima, pružaju odličan prijem, udobnost i sigurnost stopala.

Ideja o dizajniranju “različitih” sportskih čarapa potekla je od mladog slovenskog poduzetnika Tadeja Glavača, koji se također bavi sportom. Poteškoća je, međutim dolazila u pronalaženju prave obuće ili čarapa koje bi zaštitile stopalo, što bi mu pružilo osjećaj stabilnosti u sportskim cipelama kako se stopalo ne bi previše pomicalo tokom aktivnosti. Jedan od većih problema bilo mu je znojenje stopala i kao posljedica veliki broj žuljeva, što mu je uzrokovalo brojne probleme, bolove i onemogućavalo daljnje treniranje.

A upravo to ga je navelo da razmišlja o tome kako bi mogao poboljšati čarape, kako bi mu dodatno „pomogle“ u sportskim aktivnostima, olakšale mu trening i pružile mu vrhunski osjećaj ugode, podrške i zaštite. To je bio ključni razlog za stvaranje GO4GOAL sportskih čarapa.

Čarape GO4GOAL pogodne su za sve sportske aktivnosti u kojim se spajaju stopala i obuća. Lagane i prozračne čarape s visokotehnološkim vlaknima dodaju odličnu ravnotežu toplini i vlažnosti stopala, savršeno pristaju stopalu i nude ekstremnu udobnost i odličnu podršku stopalu. Precizno dizajnirana i pažljivo pozicionirana UltraGrip tehnologija sprječava proklizavanje u sportskoj obući i pruža izvrsnu kontrolu. Ova tehnologija takođe pomaže da se često mijenja brzina i smjer kretanja. Za zaštitu pojedinog dijela stopala osigurana je posebna inovativna gusta tkanina. Ugrađena je i posebna podrška za Ahilovu tetivu.

Čarape već koriste neki vrhunski sportaši, uključujući portugalsku nogometnu zvijezdu Ricardo Quaresma. Nogometaši su toliko zadovoljni s njima, da ih koriste i tokom službenih utakmica (pod klupskim čarapama).

Više o čarapama možete pročitati na www.go4goal.net, gdje možete naručiti ove inteligentno dizajnirane sportske čarape i koristiti ih za podizanje vaših sportskih performansi na novu razinu.

VIDEO (link: https://www.youtube.com/watch?v=ARvDy2_m4fA)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here