Prošle godine je u Areni Zagreb održan KSW event u kojem su se borili gotovo svi najbolji MMA borci iz regije i Europe, a među njima je bio i srbijanki borac Aleksandar Joker Ilić.

On je bio glavna tema nakon borilačkog spektakla u kojem je uživalo 12 hiljada gledatelja, a publiku je najviše osvojila činjenica da je Ilić izašao u kavez uz hit Dina Dvornika ”Zašto praviš slona od mene”.

Ipak, u domovini je zbog odabira pjesme za ulazak u kavez dobio i određene kritike, a na njih se odlučio osvrnuti putem dužeg saopštenja koje je objavio na Instagramu.

– Svi pušači k*rca koji imaju i dalje problem sa muzičkim ukusima, izborom pjesama zamjeranjem što nisam izašao uz Oj kosovo kosovo, Marš na drinu, Baju malog knindžu i slične numere uz zastavu Srbije da bih ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odma obrišu sami i prekinu da prate moj dalji rad.

Kurčite se tu velikim patriotizmom pola vas ne zna ni riječi naše himne Bože pravde, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste…

Najveći uspjeh vam je liječenje kompleksa po komentarima.

Jao Ilke razočaran sam nisi izašao sa srbijanskom zastavom.

Jao Ilke razočaran sam Dino Dvornik pjesma za izlazak, ne treba da izađem uz Kosovske božure da bih ja bio veliki ratnik…

Dino Dvornik je doktor j*beni koji je bio ispred vremena samo seljaci nisu skapirali poruku pjesme i mog gesta.

Slijepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim licnim pobjedama i uspjesima!

Umjesto da radite na sebi najveći uspjeh vam je komentar na nekom postu…

Nikad neću izaći uz borbene narodne pjesme ne zato sto ih ne poštujem već zato što me ne zanima da se dodvoravam svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa Ibarske magistrale, ne treniram uz takve pjesme i ne lože me takve pjesme…

Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.

Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način samo naprijed.

Zato što gledate tuđa mišljenja, zato što se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani…

Živite tuđe živote, a vaši prolaze!

Veliki Srbi, a ovamo ne mozete jedan j*beni SMS da pošaljete za srbijansku djecu i našu djecu.

Block dugme mi postaje sve draže i draže.

Ajmo Srbi ostavite komentar pa poslije sjedite u njemački auto, obucite se u italijansku garderobu, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more sa kubanskim cigaretama….
Ide u kafanu a pije Hajneken holandsko pivo.

(sport1.oslobodjenje.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here