Portal Footy Headlines uoči svake nogometne sezone prije svih izbaci kakve će dresove klubovi imati u predsojećoj sezoni. Za sledeću sezonu, 2020/2021. već je ‘procurilo’ dosta informacija i fotografija o novoj opremi najvećih europskih nogometnih klubova.

Arsenal – domaći dres za narednu sezonu

Adidas se poturdio dizajnirati lijep dres za Topnike. Domaći dres u novoj sezoni bit će jednostavan sa crvenim šarama, a Emirates ostaje najuočljiviji sponzor, dok će i naredne sezone na lijevom rukavu biti sponzor turistička organizacija Ruande.

Bayern – gostujući dres za novu sezonu

Krajnje jednostavan Adidasov dres za njemačkog prvaka u novoj sezoni za nas je jedan od najljepših. Narandžasti grb Bayerna sa četiri zvijezde, adidas logo i Deutsche Telecom logo su itekako uočljivi u ovoj kombinaciji.

FC Barcelona – domaći dres za novu sezonu

Barça koja ima basnoslovan ugovor sa američkim proizvođačem sportske opreme Nikeom u novoj sezoni imat će jednostavan domaći dres sa zlatnim linijama koje razdvajaju crvene i plave linije.

Juventus – treći dres za novu sezonu

Pomalo neobičan treći dres za italijanskog prvaka. Kombinacija crne i narandžaste boje iznenadila je mnoge navijače Stare dame.

Borussia Dortmund – domaći dres za novu sezonu

Puma je spremila odličan dres za klub iz Dortmunda. Kombinacija žute i crne je vjerojatno jedna od najljepših u svijetu nogometa, a dres sa ovim crnim šarama izgleda prelijepo.

PSG – treći dres za novu sezonu

Prvaku Francuske, PSG-u i u novoj sezoni treći dres radit će poznati sportski brend Air Jordan. Ovakav dres izazvao je dosta komentara na društvenim mrežama, a nama se dopada.

Real Madrid – gostujući dres za novu sezonu

Kraljevski klub u sledećoj sezoni imat će gostujući dres u varijanti roza boje, sa veoma uočljivim crnim grbom. Odluka za fluorescentnu boju kod gostujućeg dresa ne treba iznenaditi s obzirom da je ovosezonski treći dres madridskog kluba u svijetloj zelenoj boji.

(svijetkladjenja.com)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here