Rođena i odrasla u Sao Paulu u Brazilu, Lais De Leon počela je trenirati u teretani još s 19 godina. Uživala je u vježbanju i gledanju njezine figure koja se transformiše kroz dizanje tegova. Uz pomoć tegova uspjela je izgraditi obline koje su joj kasnije donijele veliki uspjeh u fitness industriji.

Nije prošlo dugo dok Laisina strast prema fitnesu nije porasla, a ona se potpuno usredotočila na svoju karijeru na ovom polju. Njeno iskustvo manekenke pomoglo joj je da se lagano počne baviti fitness – modelingom, te je brzo razvila impresivnu figuru.

Lais je počela objavljivati slike i videozapise na Instagramu (@laisdeleon) još 2013. godine. Nedugo zatim za Lais su saznale mase sljedbenika širom svijeta. Do 2016. godine Lais je postala poznata kao jedan od vodećih fitness modela svoje generacije.

Lais trenira u teretani do 5 dana sedmično, odmarajući se 2 dana. Uživa u dijeljenju treninga na donji dio tijela, prsa i ramena, te leđa i ruke – vjerujući da njeno tijelo najbolje reaguje na ovaj način vježbanja.

Lais ima za cilj jesti 8 obroka dnevno, kako bi metabolizam održavala brzim i kako bi se njeno tijelo razvijalo. Ona planira svoju ishranu oko mršavih proteina, zelenog povrća, voća, složenih ugljikohidrata i zdravih masti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here