Akcija pomoći za djecu NK Vitez iz Bužima koja je pokrenuta prije nekoliko dana postigla je veliki uspjeh i ovu akciju podržale su mnoge poznate ličnosti.

O cilju ove akcije pisali smo nedavno na našem portalu bhlopta.com

Jedan od organizatora ove akcije u razgovoru za naš portal potvrdio je da su odazivom vrlo zadovoljni i da se na računu nalazi već nekoliko hiljada eura.

Svi koji želite se uključiti ovoj velikoj akciji i pomoći djeci NK Vitez iz Bužima, kako bi imali bolje uslove za trening možete to uraditi tako što ćete kontaktirati nekoga iz organizacije ove akcije ili na Facebook stranici “Prijatelji NK Vitez Bužim” poslati poruku.

U ovu akciju uključili su se i mnogi poznati sportisti, koji svojim fotografijama šalju podršku, kao i novčane priloge, odnosno dresove, koje možete kupiti na aukciji na Facebook stranici “Prijatelji NK Vitez Bužim.”

Veliku podršku ovoj akciji pružili su već Senijad Ibričić, Vlatko Glavaš, Džanan Musa, Stephane Gilli, Arnel Jakupović, Kenan Hasagić, Jasmin Mešanović, Advan Kadušić, Dino Hotić, Nermin Šabić, Nermin Bašić, Ajdin Mulalić, Feđa Dudić i mnogi drugi…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here