Legendarni glumac i majstor borilačkih veština Chuck Norris  je rođen 10. marta 1940. godine u Oklahomi.

Tokom trenerske karijere je obučavao mnoge poznate ličnosti, a sam se proslavio scenom iz filma “Na zmajevom putu” kada se borio sa Bruce Lee.

Internetom decenijama kruže vicevi koji ga veličaju.

Među najboljim forama svakako su “Kažu da je jednom obarao ruke sa Supermenom, a da je gubitnik morao da nosi crveni donji veš preko pantalona cijeli život… ko će ga znati”, “Chuck Norris zna Ko to tamo pjeva”, “Chuck Norris ima Iphone sa cijelom jabukom”, “Koja je Gmail adresa Chuck Norrisa? gmail@chucknorris.com”, “Chuckk Norris je napravio brejk na svoj servis”…

A tajna uspeha Chuck Norrisa leži u činjenici da ga je trenirao Samir Bečić, Bosanac rodom iz Ključa.

Norris je godinama koristio metodu vježbanja koju je stvorio Bečić, inače četiri puta zvanično najbolji fitnes trener na svijetu.

“U Americi sam počeo da treniram tri puta više nego u Evropi. Znao sam da ostanem na treningu i po 15 sati. Amerika mi je omogućila da svoj hobi pretvorim u profesiju”, istakao je Bečić, koji je tvorac “Re-sync metode” kombinovanja jednostavnosti i efikasnosti u kojoj svaki mišić u tijelu može biti treniran pomoću pokreta vlastitog tijela, čijom se primenom proslavio i sam Chuck Norris.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here