Cristiano Junior kao i otac nosi dres Al Nassra iz Saudijske Arabije. Ovaj 14-godišnjak je najbolji igrač svog tima i naslijedio je poprilično talenta od slavnog oca.

IShowSpeed je naporni YouTuber kojeg mnogi ne podnose. Ljubitelj je Cristiana Ronalda, često dolazi na utakmice u Saudijsku Arabiju, a ovog puta se našao na terenu s Cristianom mlađim.

Nije se naročito proslavio. Junior ga je odlučio poniziti pred svima i u tome je i uspio.

Krenuo je Ronaldo mlađi u dribling, YouTuber je pomislio da ga može zaustaviti, a zatim mu je lopta otišla između nogu, a Watkins je krenuo sam izaći s terena.

Dribling je izazvao ogromne ovacije. Nije 19-godišnjoj YouTube zvijezdi bilo svejedno što je ponižen na terenu i krenuo je sam izaći.

Junior je ovu prelijepu akciju završio pogotkom i još je jednom dokazao da je itekako talentovan.

Cristiano Junior na žestokom udaru druge djece

Cristianu mlađem nije nimalo lako nositi breme slavnog oca. Dokaz tome su scene s utakmica u Saudijskoj Arabiji.

Često je ovaj 14-godišnjak na žestokom udaru druge djece. Oni čine sve kako bi ga na terenu ponizili i često ga provociraju.

Nedavno se desila jedna zaista tužna scena. Juniora je dječak brutalno provocirao, udarao po rukama, ali je ovaj izuzetno vaspitan pa je odlučio sve provokacije ignorisati.

Nije lako biti sin velike zvijezde. Već to mladi Cristiano dobro shvata, a i on sam je ogromna zvijezda gdje god da se pojavi.

Hoće li biti i zvijezda na fudbalskom terenu znat ćemo u narednim godinama. Talenta ima, volje za radom također i sada je sve na njemu.

(sportsport)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime