Prijateljski susret nogometnih timova Stupčanice i Budućnosti obilježila je masovna tučnjava igrača pomenutih klubova koja je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama.Ovaj susret igrao se u okviru 24. memorijalnog turnira Džemal Mešanović “Džo” u Bašigovcima, naselju u blizini Živinica, a meč je na kraju pripao ekipi Stupčanice koja je slavila rezultatom 4:2.

Na videosnimku koji se pojavio na internetu može se vidjeti kako nogometaši obje ekipe učestvuju u masovnoj tučnjavi koja je nastala nakon jednog konflikta na terenu.

Pored igrača koji su bili na terenu u ovim ružnim scenama učestvovali su i ostali članovi klubova koji su bili na klupi, odnosno rezervni igrači i treneri.

Iako se u prvi mah činilo da će se sukob brzo smiriti i završiti na minimalnom fizičkom obračunu, kakav često možemo vidjeti na nogometnim terenima, tučnjavu su nastavili i ostali igrači koji su stigli u pomoć pretvorivši naizgled bezazlenu situaciju u masovnu tučnjavu.

Stupčanica iz Olova naredne sezone će igrati u Drugoj ligi FBiH “Centar”, dok će se Budućnost iz Banovića takmičiti Prvoj federalnoj ligi.

(klix.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here