Svjetski proizvođač opreme, italijanski “Macron” i Fudbalski klub Željezničar, danas su u Bolonji potpisali Ugovor  o tehničko-poslovnoj saradnji u periodu od pet godina, sa početkom od sezone 2020/2021.

– Veoma smo ponosni na ostvareni dogovor i vjerujem da smo postavili nove standarde u bh. sportu. Željezničar će u narednom periodu nositi personalizirane dresove najvećeg kvaliteta i koristiti sponzorski paket milionske vrijednosti. Naravno, radujemo se nastavku saradnje, koja je ranije bila veoma uspješna i rekao bih sretna, što navijači kluba veoma dobro pamte. Ovim je jedan od ciljeva za klub koji uskoro obilježava 100 godina, ispunjen – istaknuo je Ustamujić, član uprave FK Željezničar, koji je u ime kluba stavio paraf na ugovor.

Na Željinoj stranici oglasio se i predsjednik Admir Džubur.

– Iako je sam proces dugo trajao, prvenstveno zbog visoko zacrtanih ciljeva, vjerovali smo kao uprava i dali punu podršku gospodinu Ustamujiću da vodi proces do kraja i ovim putem mu želim zahvaliti. Na kraju su postavljeni ciljevi u potpunosti ostvareni, čak prevaziđeni. Ovo je put kojim Fudbalski klub Željezničar treba da ide.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here