Nekadašnji igrač Manchester Uniteda Marcos Rojo u jednom svom intervju za Infobae govorio je o svom vremenu na “Old Traffordu”. Bilo je tu podsjećanja na dosta toga, a posebno se osvrnuo na Zlatana Ibrahimovića.

“Ibrahimović je čovjek koji želi sve lopte. Vodili smo 1:0 na ‘Old Traffordu’ i dominirali, ne sjećam se s kime smo tačno igrali. Ja sam bio na stoperu i izašao sam visoko s loptom. Ibrahimović se povukao da mu dam loptu, a lijevo je slobodan bio Pogba pa sam dodao njemu. Zlatan me počeo psovati”, otkrio je Rojo.

“Ja sam mu odgovorio i rekao sam mu da je nosonja te da začepi. Glasno smo se svađali. Na poluvremenu smo otišli u svlačionicu, ja sam sjeo na svoje mjesto i počeo mijenjati kopačke, a onda je on ušao u svlačionicu. Udario je nogom u nešto i došao do mene. Pitao me što sam mu to rekao pa sam se ustao i pitao ga istu stvar. U sebi sam se nadao da će nas neko razdvojiti, znao sam da me može ubiti. Mourinho je bijesan uletio u svlačionicu, letjele su boce i sve je prestalo. Pobijedili smo i prošli dalje”, zaključio je Argentinac.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here