Hrvatska nogometan reprezentacija u prve dvije utakmice u Ligi nacija upisali su dva poraza od Portugala i Francuske. Selektor Zlatko Dalić, gostovao je na RTL Televiziji gdje je prokomentirao te dvije utakmice.

“Što bi sad trebalo biti? Da nakon svjetskog srebra i kvalifikacija za Europsko prvenstvo ja potonem? Ne nema šanse. Možda neko to jedva čeka, ali to je njegovo pravo i mene to ne zanima. Ja znam svoj put i svoju ideju i od toga neću odustati. Sam ću napustiti reprezentaciju kad vidim da više ne mogu raditi taj posao”, iskren je Dalić.

Zlatko Dalić oktrio je da nije bio zadovoljan nekim igračima, a odgovorio je i na kritike koje mu je dio javnosti uputio za minutaže nekih igrača. Ponajprije se to odnosi na Brunu Petkovića.

“To je bila moja odluka. Bruno Petković je ušao u Portugalu i dao je gol. Ali nije spreman. Nije na nivou koji bih ja očekivao od njega. Kad dođeš u reprezentaciju moraš biti maksimalno spreman i motiviran, pogotovo jer je njemu krenulo prvenstvo. Ne možeš doći u reprezentaciju s 20 posto kapaciteta i očekivati da ćeš igrati”, otvoreno je rekao Dalić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here