Legendarni reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović bio je gost komentatoru Sabahudinu Topalbećireviću na Instagramu u live prijenosu, gdje je govorio o selektor reprezentacije Dušanu Bajeviću, kao i o reprezentaciji, odnosno šta fali Zmajevima.

“Poslije te Lige nacija, gdje smo odigrali korektno, mada ni tu nismo nešto posebno igrali, sigurno da je Robi nažalost imao tu operaciju, gdje jednostavno ni on više nije bio pun energije, što je normalno i razumijem ga. Ključna utakmica je bila protiv Grčke. Psihološki smo malo pali i problem je u tim kvalifikacijama bio što nismo uspjeli dva puta zaredom odigrati dobru utakmicu. Na našu sreću imamo tu dodatnu šansu u play-offu gdje bismo dvije utakmice mogli imati kod kuće”.

O Dušanu Bajeviću

“Duško je najtrofejniji naš trener. Legenda je i malo ko ima toliko iskustvo. Nama je bilo najbitnije da dođe kao interno rješenje za ove utakmice. Nije bilo dosta vremena, pa smo se složili da je Bajević najbolje rješenje. Drago mi je što mogu da sarađujem s njim i mogu od njega puno naučiti”, zaključio je Misimović.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here