Fudbalska reprezentacija BiH nije se uspjela kvalifikovati na Svjetsko prvenstvo naredne godine, koje se igra u Kataru, a nekadašnji čuvar mreže naše reprezentacije BiH Asmir Begović govorio je za televiziju N1, te se dotakao brojnih tema po pitanju reprezentacije.

Kompletan intervju bit će dostupan sutra, a televizija N1 donijela je samo mali isječak onoga što je Begović izjavio. Podsjećamo, nedavno je selektora Ivayla Peteva, predsjednika Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkovića te njegovog savjetnika Zvjezdana Misimovića nazvao kriminalcima.

“Stojim iza te izjave. Ta izjava je rečena kroz dosta emocija. Kad sam vidio prazan stadion u Zenici dok naša reprezentacija igra, to je za mene bio veliki bol u srcu i veliki bol uopšte. Kod nas je reprezentacija toliko bitna i značajna da je teško objasniti taj odnos koji smo prije imali sa našim ljudima, sa našim narodom u cijelom svijetu. To je velika stvar. To je tako sada pokvareno i za mene je vrlo tužno. To boli, kad se vidi. Moj komentar je bio vrlo agresivan.”, rekao je Begović za N1.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here