Legendarni hrvatski nogometni trener, Miroslav Ćiro Blažević, jučer je za Sportklub komentirao utakmicu Hrvatske i Slovenije koja će se igrati 7. septembra.

Osim što je komentirao nadolazeću utakmicu Slovenije i Hrvatske, Miroslav Ćiro Blažević je slovenskim novinarima otkrio kako je teško bolestan.

„Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom, dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan.”

Svi regionalni portali prenijeli su vijest kako se „trener svih trenera“ oprostio jer umire. Međutim, Ćiro se danas obratio hrvatskim medijima s nešto blažom verzijom situacije.

„Ma, hvala ti sine moj, na brizi… Ima nekih problema, ali nije to još ništa strašno. Primam terapiju i nadam se da će biti dobro.”, javio se Ćiro Blažević za Slobodnu Dalmaciju.

Za 24sata je rekao:

„Slovenci? Ma od njih se opraštam cijeli život! J**i im mater, samo napravili gužvu.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here