Na Twitteru se jučer pojavila dirljiva priča o Thomasu Tuchelu, koji je jednoj ženi s Filipina pružio veliku pomoć, a francuski RMC je danas potvrdio da su događaji istiniti.

Njemački trener je po dolasku u PSG 2018. godine zaposlio jednu čistačicu, porijeklom s Filipina, da mu čisti kuću. Nakon nekog vremena on i njegova supruga zbližili su se s njom te doznali da posao obavlja kako bi zaradila novac za operaciju sina koji ima probleme sa srcem.

Tuchel je odlučio financirati operaciju i pomoći u liječenju njenog djeteta. Potom je pred odlazak iz Pariza u prosincu 2020. godine odlučio još jednom gestom pokazati ljudsku veličinu, kada je čistačici kupio kuću na Filipinima, budući da je znao za njenu želju da se jednog dana vrati u svoj rodni kraj.

Ova priča imala je preko 25 tisuća lajkova na stranici Footy Accumulators na Twitteru, ali pošto se nerijetko događa da slične priče bivaju izmišljene, francuski RMC je provjerio ove informacije i potvrdio da su istinite.

Tuchel je tijekom trenerske karijere radio u Augsburgu, Mainzu, Dortmundu i PSG-u, a sada vodi Chelsea, koji je preuzeo u siječnju ove godine, nakon čega je s njim osvojio Ligu prvaka i europski Superkup.

(index)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here