Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra očekuje prva od posljednje dvije i najvažnije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Zmajevi će na stadionu Bilino polje dočekati Finsku, a tri dana kasnije i Ukrajinu, no ono što cjelokupnu bh. javnost najviše zanima jeste u kakvom je stanju povreda Edina Džeke. 

Džeko se povrijedio tokom utakmice Milana i Intera odigrane prošlog vikenda, a od tada traje stanje zabrinutosti među bh. navijačima, kao i spekulacije da li će Dijamant biti spreman za sutrašnju, ali i utakmicu protiv Ukrajine 16. novembra.

I dalje nije poznato da li će Petev moći računati na Dijamanta, ali se najbolji bh. napadač i kapiten Zmajeva pobrinuo da večeras opusti atmosferu u bh. javnosti.

To je uradio komentarom na objavu Zvjezdana Misimovića, koji je putem Instagrama podijelio reklamu za Meridian uz opis: ‘Moj partner za zabavu’.

https://www.instagram.com/misimovic10/channel/?utm_source=ig_embed

Komentar Edina Džeke: ‘Šta moj brate?’ uz emotikom koji plače od smijeha brzo su mnogi primijetili, a ostaje da se vidi kako će se Zvjezdan Misimović nadovezati na isti.

Ono što je lijepo za primjetiti jeste da je Dijamant opušten i u pozitivnom mentalnom stanju, a da li će to značiti da bi mogao spreman dočekati meč protiv Finske saznat ćemo u toku sutrašnjeg dana.

(sport1.oslobodjenje.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here