UFC-ova zvijezda Conor McGregor tokom svog rehabilitacijskog programa posvetio se radu u teratani, a fanove je ostavio zapanjenim, ali i zbunjenim, nakon što je na društvenim mrežama pokazao svoj novi, mišićaviji oblik.

Na fotografiji na kojoj je prikazan naslonjen na automobil dok nosi prsluk i usku majicu, bilo je očigledno da je “The Notorious” nabio mišiće u gornjem dijelu tijela.

Jedan od fanova ga je u komentarima pitao kako bi mu povećanje mišićne mase moglo pomoći u nastavku karijere, na šta je Conor odgovorio:

“U svemu postoje prednosti i nedostaci. Nisam se mogao pomaknuti posljednja 3 mjeseca, pa sam vježbao sa tegovima. Ponavljam. Igrajte s kartama koje su vam podijeljene. Moja snaga je porasla za preko 50 posto”, kazao je McGregor.

https://www.instagram.com/thenotoriousmma/?utm_source=ig_embed

Ipak, neki nisu bili oduševljeni i smatraju da je pretjerao, te da se takav ne može boriti u oktagonu.

“Ovaj čovjek se nikada ne može baviti MMA sportom. Pogledajte koliko je postao velik. Boks?? Možda, ali neće dobiti tako velik kavez. Apsolutno ne”, napisao je u komentarima jedan od korisnika.

McGregorov povratak u oktagon trebao bi se desiti u proljeće 2022. nakon užasne povrede u julu. Irac je tada slomio lijevu nogu u prvoj rundi svoje trilogijske borbe s Poirierom na UFC 264 priredbi te mu je rečeno kako se ne može vratiti u oktagon do 2022. godine osim ako ne dobije liječničko odobrenje prije 7. januara iduće godine.

(klix)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime