Edin Džeko preko društvenih mreža poslao je motivirajuću poruku pred duel Zmajeva protiv Kazahstana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

– Jedan grb, jedna zemlja, vaša podrška, grla i dlanovi, sve do pobjede. Bosne i Hercegovine iznad svih nas – poručio je Džeko na Instagramu uz priloženu fotografiju bh. selekcije koja je remizirala sa Francuskom u Strazburu (1:1).

Dijamantovu objavu komentirali su Miralem Pjanić, Amer Gojak, Kenan Kodro, a najviše pažnje privukao je Zvjezdan Misimović koji je u komentar zalijepio emotikon zastave BiH. Savjetnika predsjednika Fudbalskog saveza BiH Vice Zeljkovića navijači su žestoko izvrijeđali.

– Od legende do izdajnika, Bio si idol, za kratko vrijeme postao si jajara, Reci svom jaranu Vici da se ne igra s ljiljanima, Prodana duša – samo su neki od komentara kojima je Misimović “počašćen” na Instagramu.

Navijači bh. tima očito nisu zaboravili da je Misimović odigrao jednu od ključnih uloga tokom izbora Ivayla Peteva ispred Sergeja Barbareza na mjesto selektora Zmajeva.

https://www.instagram.com/ed_dzeko/?utm_source=ig_embed

(faktor)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here