Srbijanski teniser Novak Đoković u posljednje vrijeme postiže velike uspjehe na teniskim terenima. Popularni Nole nema bađ previše vremena ni kada “odmara” jer je nadgledao gradnju kuće na Pavlovačkom jezeru, kod Fruške gore, između Rume i Vrdnika koja će biti njegova oaza mira i mjesto gdje će se opuštati daleko od očiju javnosti.

Još 2016. je porodica Đoković počela sa izgradnjom oaze u prirodi Srbije, na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a ona je potom i završena, piše Blic.rs.

Novak Đoković je ne koristi često zbog teniskih pustolovina na kojima je već godinama, ali će mu i te kako poslužiti kada bude riješio da završi karijeru. Ono što najprije bode oči kod doma Đokovića kraj jezera jeste okolina, te da u blizini ne postoji gotovo nikakva građevina.

Iako je Novak uložio sredstva u izgradnju, inicijator ideje je njegov otac Srđan koji je sina savjetovao da u domovini napravi kuću u kojoj će moći da provodi slobodno vrijeme u miru.

Luksuzno zdanje ima propratne objekte u vidu restorana i bazena, čini je dva sprata i dosta kvadratnih metara, neće imati puno komšija jer oko nje nema drugih objekata i nalazi se samoj obali vještačkog jezera izuzetno popularnog kod ribolovaca.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here