Zlatan Ibrahimović (39), saigrač našeg Radeta Krunića (27) u Milanu, trenutno se oporavlja od operacije koljena, a na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa bivšim predsjednikom Milana Silvijom Berlusconijem (86).

Ibrahimović se sreo sa Berlusocenijem i na zanimljiv način prokomentarisao fotografiju sa čovjekom koji je bio najzaslužniji što je Milan prije 20-ak godina osvajao veliki broj trofeja u Italiji i Europi.

“Moć ne čini prave stvari. Ona samo stvara historiju”, napisao je Ibrahimović u opisu fotografije na kojoj se nalazi sa Berlusconijem.

Inače, Berlusconi je od 2018. godine vlasnik ekipe Monze koja se trenutno takmiči u Seriji B.

Talijanski mediji su objavili zanimljiv podatak da je Milan za vrijeme vladavine Berlusconija osvojio 29 trofeja, dok je Ibrahimović u svojoj igračkoj karijeri osvojio čak 31 trofej.

Što se tiče Ibrahimovića, on će i naredne sezone igrati za Milan, a proces oporavka se odvija dobro i mogao bi biti spreman za početak sezone i meč sa Sampdorijom (24. august).

Naš Rade Krunić je na pripremama uoči starta nove sezone igrao redovno u prvih 11, ali Talijani pišu da će Milan obaviti razgovore sa Spezijom o eventualnom transferu našeg reprezentativca.

https://www.instagram.com/iamzlatanibrahimovic/?utm_source=ig_embed

(reprezentacija.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime