Manchester City je prošle sezone po prvi put u svojoj povijesti osvojio trostruku krunu, ali sve to moglo bi pasti u sjenu ako ovaj klub bude izbačen u iz Premier lige u niži rang.

Već neko vrijeme ‘Građani‘ se nalazi pod istragom zbog sumnji na kršenje financijskog fair-playa, a ako se ispostavi da su krivi, aktualni prvak Engleske i Europe mogao biti biti izbačen u niži rang.

U središtu pozornosti zbog svega toga našao se i Pep Guardiola koji ima ugovor do ljeta 2025. i brojni se pitaju što će biti s katalonskim trenerom ako City bude tako rigorozno kažnjen.

Međutim, britanski mediji javljaju da je Guardiola već donio odluku kako god da završi istraga i kakvu god kaznu da dobije City. Naime, on je obećao da će ostati na Etihadu sve do kraja ugovora.

To znači da u slučaju da City bude igrao u Championshipu sljedeće sezone Guardiola će ostati na klupi ‘Građana‘ što znači da bi najboljeg trenera svijeta mogli gledati u nižem rangu što bi bilo zapanjujuće.

Guardiolina odluka obradovala je navijače Cityja, ali i pokazala njegovu privrženost klubu s Etihada s kojim je osvojio sve što se osvojiti može.

(sportam)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime