Golman naše reprezentacije Ibrahim Šehić na konferenciji za medije najavio je prijateljski duel sa Kostarikom.

Šehić je ponovo bio jedan od boljih igrača na terenu u redovima Zmajeva, a poručio je kako je selektor odlično pripremio duel sa Finskom.

“Selektor je došao u posjetu i bio je sa nama u Konyi. Vidjeli smo šta je tražio od nas. Ušli smo maksimalno, trener je sjajno pripremio utakmicu i vidjelo se na terenu jer smo dominirali tokom cijele utakmice. Ne sjećam se kada smo imali toliko šansi u jednoj utakmici. Nekoliko stvari je šrkipalo, ali to mora kada se igra napadački. Iskoristili su to sretno i mislim da ćemo to popraviti”.

Golman Konyaspora tvrdi kako će protiv Kostarike svi dati maksimum, bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici.

“Ljudi moraju biti svjesni da smo mi ovdje vrlo kratko zajedno. Došli smo iz klubova i nakon samo dva dana stigla je utakmica protiv Finske. Nema puno vremena za uigravanje, jedino smo mogi razgovarati o taktici. To je bilo vrlo dobro. Duel sa Kostarikom je bitan i svi će dati sve od sebe da pobijede. Bitno je da vidimo na koga možemo računati za sljedeća okupljanja”.

Golman reprezentacije BiH je poručio i kako moramo biti svjesni svojih kvaliteta, odnosno igrača koje imamo na raspolaganju te iz tih igrača izvući maksimum u svakom meču.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime