trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Sergej Jakirović, trener HŠK Zrinjski, gostovao je u jednoj emisiji u kojoj je govorio kako je bio blizu da postane trener zagrebačkog Dinama.

Jakirović se ranije povezivao sa Dinamom, no bivši trener Gorice ostao je na klupi Zrinjskog s kojim radi sjajne stvari i već nakon prvog dijela sezone njegov tim ima čak 12 bodova više od Tuzla Cityja.

“Ostajem u Zrinjskom. Klub je to htio i to je prevagnulo. Bilo je neslužbenih i ozbiljnih razgovora s Dinamom, ali nisam na silu htio ići protiv Zrinjskog. Mlad sam trener, a došao sam vrlo blizu ozbiljnog rezultata. Ima vremena za te izazove”, rekao je Jakirović za Sport nedjeljom.

Vjeruje da Dinamo može do titule, a komentarisao je i buđenje Hajduka.

“Dinamo ima još dvije sigurne utakmice u Europi. Napravit će dobre pripreme i mislim da će se nakon toga posvetiti samo prvenstvu. Neće biti potrošeni, a takvi su i dalje najbolji u Hrvatskoj.”

“Zadnji puta su naslov uzeli još dok sam ja igrao u Zagrebu. Nikoličius je ozbiljan i dobro je napravio posao. Puno zabijaju, ali i lako primaju. Nedostaje im malo balansa. Mislim da će dovesti još barem po jednog igrača u svakoj liniji. Ne znam od kuda im lova, ali znaju dovesti dobrog igrača”, kaže Jakirović.

Govorio je i o sjajnim rezultatima Zrinjskog.

“Dvanaest bodova je ogromna prednost, ali liga je jako izjednačena. Borac je bio peti na polusezoni prošle godine pa je na kraju uzeo naslov. No, mi smo ozbiljan klub i očekujem da ćemo tu prednost i sačuvati do kraja. Gledamo igrače iz 2. HNL koji su dobri neko vrijeme. Njima je čast doći u Zrinjski”, kaže Jakirović pa dodaje:

“Ima li tenzija na nacionalnoj osnovi? Ne mislim da nas drugačije gledaju u Sarajevu ili Banja Luci. Uvijek su svi korektni. Naš kapetan Bilbija je dijete Borca, igrači se jako poštuju međusobno. Najteže je u Tuzli jer tamo svašta viču, a najveća tenzija je na derbiju s Veležom. Ni derbi Hajduka i Dinama se s time ne može uspoređivati”, zaključio je Jakirović.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here