trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Juventus se emotivno oprostio od Cristiana Ronalda objavom koju prenosimo u cijelosti:

“10. jula 2018. dvije ikone europskog i svjetskog nogometa su se spojile – Cristiano Ronaldo postao je nogometaš Juventusa. Danas, tri godine, 133 utakmice, 101 gol i pet trofeja kasnije, to poglavlje je završeno. Putovi CR7-a i Juventusa se razilaze.

Tog dana u julu, kada je Cristiano došao u Torino, napetost jednog od najvećih dana osjećala se u zraku. Navijači Juventusa dočekali su ga kao kralja, željni vidjeti ga na travnjaku i navijati za njega. Bila je to veličanstvena priča.

Impresionirao nas je svime što je napravio prvi put: prvim izlaskom na travnjak u Villar Perosi, gdje su se spojile tradicija i žudnja da zajedno pišemo divnu budućnost, prva službena utakmica kod Chieva u Veroni, njegov prvi pogodak, ikonsko “Siuuu”, koje je odjekivalo našim stadionom protiv Sassuola. Onda su došli prvi trofeji koje smo zajedno osvojili. Prvi Superkup, koji je on donio, prvi Scudetto i ove godine Kup Italije. Ali to nije sve, prošle sezone je prvi put bio najbolji strijelac Serie A. Onda je rušio rekorde, i to puno njih.

Postao je prvi igrač u povijesti Juventusa koji je postigao 100 pogodaka u prve tri sezone u klubu. Od dolaska u Serie A zabio je najviše pogodaka od svih u ligi, 81, što je deset više od prvog pratitelja. Spomenutim naslovom najboljeg strijelca Serie A postao je prvi s tom titulom u Serie A, La Ligi i Premier Leagueu.

Mnoge smo nezaboravne trenutke zajedno proživjeli. Mogli bismo ih još dugo nabrajati i ponovno proživljavati, ali to ne bi pomoglo jer svatko od nas ima svoju posebnu uspomenu na CR7. Svatko je doživio uspomenu s koje ne treba otresati prašinu, jer svatko će se uvijek sjećati što je osjećao kada smo zajedno kročili putem.

Danas je veza rođena 10. jula, prije tri godine, prekinuta, ali ono što je zapisano ostaje zauvijek. Bilo je to čudesno putovanje.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here