Valladolid našeg Kenana Kodre u posljednje dvije utakmice je dva puta poražen i do kraja prvenstva će se boriti za opstanak u društvu najboljih. Kodro smatra da njegov tim nije zaslužio poraz na Nou Campu.

“U posljednje vrijeme pokazujemo svoje lice i zaslužujemo mnogo više. Nismo zaslužili poraz. Moramo postati svjesni, analizirati i vidjeti šta nam se događa te pokušati spriječiti da se te stvari ponove. Fudbal nije bio pošten prema nama”, kazao je Kodro, a potom dodao:

“To je jako težak udarac. Nedavno i na Camp Nou isto. Nije prvi put da nam se ovo događa. I u Vigu, također. Bodovi nam izmiču, ali ostalo je još osam kola i moramo svi vući u istom smjeru. Ne sumnjam da ćemo ostvariti cilj.”

Valladolid je 17. na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Elche koji je u zoni ispadanja. U kolu iza nas su kao domaćini poraženi od Granade 2:1, a u pretprošlom kolu su izgubili od Barcelone golom iz 90. minute.

Kenan Kodro je od januara na posudbi iz Bilbaoa u Valladolidu za koji je odigrao deset utakmica, a u posljednoj utakmici je izborio penal i pogodio prečku.

Sin nekadašnjeg reprezentativca Mehe Kodre je za A reprezentaciju nastupao devet puta i postigao dva gola.

(Reprezentacija.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here