Ofanzivac Gorice Kristijan Lovrić definitivno je izgubljen za reprezentaciju BiH.

Lovrić se trenutno smatra jednim od najboljih fudbalera u HNL-u. Dvadesetpetogodišnji ofanzivac je za Goricu u 22 utakmice zabio 15 golova i upisao pet asistencija, a to je rezultiralo i interesovanjem brojnih klubova.

Šuška se kako Lovrića već ovog ljeta u svoje redove želi dovesti Celtic, a ono što pruža nije promaklo ni NSBiH, konkretno Ivaylu Petevu, koji je razgovarao sa njim oko eventualnog igranja za Zmajeve. Pravo na to je imao zahvaljujući porijeklu oca.

Ipak, Hrvatska je bila njegov san i dileme nije bilo kada se javio Zlatko Dalić.

– Zvali me jesu, bilo je kontakta, pošto je moj otac iz BiH. Znamo kakva je konkurencija u Hrvatskoj i bio je logičan slijed da igram za njih, ako već ovdje ne budem. Ipak, srce kuce za Hrvatsku. Svakom igraču koji je rođen u Hrvatskoj i koji igra u njoj. To je najsvetiji dres za mene i kada se javio Dalić, više nije bilo dileme”, rekao je Kristijan Lovrić u Podcastu HNTV.

– Skidam kapu i ljudima iz BiH, htjeli su me, ali Hrvatska je Hrvatska. Viceprvak je svijeta. Zdravije je biti u okruženju gdje je veća konkurencija. Doći u ekipu gdje si jedan od i gdje si već zvijezda nije isto. U Hrvatskoj se trebaš nametati, boriti za nešto…, objasnio je.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime