Iskusni čuvar mreže Danijel Subašić nakon devet godina vratio se na stadion Poljud i potpisao ugovor sa Hajdukom iz Splita.

Subašić je u Hajduk stigao iz svog matičnog Zadra 2008. godine te je u sljedeće tri i po godine za Bijele upisao ukupno 126 zvaničnih nastupa, a pri tom je u 47 utakmica sačuvao svoju mrežu netaknutom.

“Vraćam se kući, ali nije sve isto, Hajduk se promijenio na bolje. Puno je pozitive koju ćemo pokušati graditi svi skupa. Tu sam da pomognem svojim savjetima, svi mi koji smo unutra moramo djelovati kao obitelj, odnosno biti kao jedno. Moramo ići prema tome da Hajduk raste i da bude ono što treba biti. Nedostajalo mi je adrenalina, a Poljud je pravo mjesto na kojemu to sigurno neće nedostajati. Svi želimo trofeje i zato smo tu.”, rekao je Subašić nakon zvaničnog predstavljanja.

Bio je dio ekipe koja je osvojila Hrvatski nogometni kup u sezoni 2009/2010., a sezonu kasnije s Hajdukom je izborio grupnu fazu Evropske lige. Za Monaco je nastupao do 2020. godine, a za reprezentaciju Hrvatske upisao je ukupno 44 nastupa.

Subašić i Haduk iz Splita potpisali su ugovor do ljeta 2023. godine.

(N1)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here