Legendarni bivši košarkaši reprezentativac naše zemlje Samir Lerić oglasio se je na svome facebook profilu povodom posljednjih dešavanja u NS BiH a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Sta više čekaju Dzeko,Pjanic,Kolasinac i ostali reprenzetativci jedine nam Bosne i Hercegivine. Ako ste istinske patriote (u sto ne sunjam) necete se pojaviti ni na jednoj slijedecoj utakmici reprenzetacije dok ova BAGRA ne ode iz saveza. Do kada ce te biti u službi ovih rusitelja svega sto se zove Bosna i Hercegovina? Nemojte dozvoliti da bace mrlju na sve sto ste do sada ucinili za repku,mrlju na vasa imena,mrlju na karijeru…

Veceras su smjenili Kodru,prije toga Hadzibegica,Peteva…. Kome ce sada staviti metu na čelo? Ko ce voditi slijedece dvije utakmice? Ko ce i dalje od Vas i nas praviti budale? Sigurni ce iscupati nekog trenercica iz nafralina koji ce nastaviti sa urusavanjem (skromnog rejtinga) reprenzetativnog fudbala,klupski je odavno na klimavim nogama… Vrijeme je za STOP, STOP, STOP (igraca,navijaca…) bojkot ovog dvojca i njihovih poslusnika, korumpiranih klimaca glava koji se smjeskaju u udobnim foteljama saveza. DO KADA MISLITE SUTJETI,DOZVOLJAVATI DA SE TAMO NEKO POIGRAVA S VAMA KOJI VAM NISU NI DO KOLJENA,DO KADA CE NAS POBJEDJIVATI REPRENZETACIJE KOJE SU PRVE POBJEDE,BODOVE UPISIVALI UPRAVO PREKO VAS,DO KADA CEMO BITI SVI SKUPA U SLOBODNOM PADA. DO KADA? E PA MOMCI VI STE SADA NA POTEZU TJ.TREBALI BI BITI. OKONCAJTE REPRENZETATIVNU KARIJERU SA STILOM.

NE DOZVOLITE DA VAM/NAM UNISTE SVE ZA STO SMO ZIVJELI /ZIVIMO”, napisao je Lerić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here