Nekadašnji reprezentativac BiH sa brojem šest u potrazi je za novim klubom, a kako pišu grčki mediji, mogao bi to biti atinski AEK.

Iz AEK-a je nekadašnji reprezentativac BiH sa brojem šest prešao u Anderlecht, a tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom, odnosno fokus se sa terena prebacio na dešavanja mimo terena, što je uzrokovalo probleme u njegovim igrama. 

Drugi mandat u AEK-u nije bio toliko uspješan, ali njegovo zalaganje niko ni u jednom momentu nije dovodio u pitanje, a AEK nije mogao da ga otkupi.

Grčki mediji javljaju da je mogućnost da ovog ljeta ponovo obuče dres AEK-a mnogo veća nego je bila prošlog ljeta, iz prostog razloga što on ima još samo godinu dana ugovora sa Anderlechtom, koji ga u ovom trenutku ne planira koristiti u prvom timu. Stoga je moguće da dvije strane isposluju i prijevremeni raskid ugovora, a posao bi se mogao vrlo brzo finalizirati.

Zanimljivo, AEK već naredne sedmice gostuje na Grbavici protiv Veleža, a mogla bi već to biti šansa da nekadašnji reprezentativac BiH sa brojem šest upiše svoj prvi nastup u trećem mandatu u atinskom klubu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here