Nenad Bjelica suspendovan je na tri utakmice te je kažnjen s 25 hiljada eura zato što je na utakmici njegovog Union Berlina i Bayerna (0:1) u 13. kolu Bundeslige udario krilnog napadača minhenskog kluba Leroya Sanea i za to dobio crveni karton, odlučio je njemački nogometni savez (DFB).

Podsjetimo, Bjelica je u 74. minuti pokušao odugovlačiti i nije Saneu dao loptu da izvede aut za Bayern. Sane mu je htio izbiti loptu, na što ga je Bjelica udario pa odgurnuo. Bjelica je dobio izravni crveni karton te je ostatak utakmice odgledao s tribina. Bayern je pobijedio 1:0, a jedini pogodak na utakmici dao je Raphael Guerreiro u 46. minuti.

Bjelica je dobio izravni crveni karton te je ostatak utakmice odgledao s tribina. Bayern je pobijedio 1:0, a jedini pogodak na utakmici dao je Raphael Guerreiro u 46. minuti.

Njemački Kicker otkrio je da se Bjelica izvinio svojim igračima, ali ne i Saneu jer smatra da ga je on isprovocirao. “Bio sam u svom prostoru, htio sam uzeti loptu i dati je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam onda reagirao. Došao me provocirati u moj prostor”, rekao je Bjelica.

(Raport)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime