Novak Đoković  je izgubio dva polufinalna meča. Prvo je u singlu nakon preokreta izgubio od Aleksandra Zvereva (Alexander) sa 2:1, a onda je u miks paru sa Ninom Stojanović pretrpio poraz u dva seta od ruskog para koji čine Aslan Karatsev i Elena Vesnina.

– Užasno. Osjećam se užasno – kratak je bio Novak nakon poraza u dublu. Frapantan je podatak da je Đoković u singlu izgubio deset od posljednjih 11 gemova protiv Zvereva.

– To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao, otkad sam poveo sa 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poene uopšte. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova. Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab procenat prvog servisa. Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju. Nisam došao svjež ovdje, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motivisan, naravno sa željom da donesem medalju – rekao je Đoković, koji se sada nada da će da osvoji makar jednu medalju za Srbiju.

– Ne znam. Trenutno se osjećam užasno, ali sutra se nadam svježem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju – zaključio je Đoković.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here