Audio snimak Cristiana Ronalda u kojem je razgovarao s prijateljem nekoliko sati prije prelaska u Manchester United pojavio se na popularnoj sportskoj stranici Futmais, a portugalski as tom prilikom je jasno priznao da je u ozbiljnoj igri za njegovo dovođenje bio i Manchester City.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte na kraju se vratio u Manchester United, ali u razgovoru s prijateljem Palhinhasom otkrio da je mogao završiti i u redovima ljutog gradskog rivala.

“Palhinhas šta ima? Moja situacija bit će završena danas popodne, večeras ili najkasnije sutra ujutro. Ili Manchester United ili Manchester City, oba kluba se bore za moje potpis i sve će biti brzo završeno”, priznao je Ronaldo.

Sada već bivši nogometaš Juventusa također se raspitivao za Brunu Alvesa s kojim je također dobar prijatelj, a kao slobodnog igrača ponudio ga je Nacionalu, klubu iz svog rodnog grada koji igra u drugoj portugalskoj ligi.

“Čuo sam da je Nacional u teškoj situaciji, da li ste zainteresovani za Brunu Alvesa? Mislim da bi uprskos godinama mogao pomoći iskustvom i kvalitetom. Bio je u Parmi i potpisao je s Famalicãom, ali se ‘zakačio’ s trenerom i raskinuo ugovor. Mislite li da je dobra opcija? Mislim da jest. Razgovaraj s menadžerom ili nekim u klubu, on je trenutno slobodan igrač”, kazao je Ronaldo.

Na kraju je Ronaldo je potpisao dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, a na Old Traffordu bi trebao zarađivati oko 25 miliona eura.

(klix.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime