Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju, saopšteno je iz FK Sarajevo.

U skladu sa ovom Odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba.

“Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo porodici.Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima”, istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo. 

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu. 

“Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva”, izjavila je Buljubašić.  

Čim to bude poznato Klub će saopštiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here