Michael Schumacher je prije više od deset godina doživio jezivu nesreću na skijanju u francuskim Alpima i od tada ga niko nije vidio u javnosti. Iako su mnogi izgubili nadu da će se to ikada više desiti, sada iz Njemačke stižu nevjerovatne informacije da bi Schumacher mogao da se pojavi na vjenčanju svoje kćerke ovog ljeta!

Gina-Maria Schumacher trebalo bi da se uda za svog izabranika Iana Betkea i veliko slavlje je planirano na Mallorci, gdje porodica Schumacher ima vilu već šest godina. Pričalo se da bi Schumacheri mogli da prodaju vilu na Mallorci kako bi nastavili da finansiraju oporavak Michaela, međutim to se nije dogodilo, nego je navodno procurila informacija da su ga iz vile u Švicarskoj prebacili na ovo špansko ostrvo gde ima sve uslove za oporavak.

S obzirom na to da porodica krije apsolutno sve o Michaelu, niko nije ni skroz siguran gdje se sada nalazi, ali njemački mediji vjeruju da bi mogao da bude viđen na venčanju.

Tako i italijanski “Corriere dello Sport” dodaje da je Schumacher u pomenutoj vili na Mallorci i da praktično neće biti potrebno nigdje da ga sele, pošto će gosti doći k njemu i u tu će biti održana ceremonija. Naravno, uz nikad veće obezbjeđenje kako bi sve proteklo u najboljem redu i da bi slavni vozač Formule 1 bio zaštićen.

Interesantno je da je Corinna Schumacher ovo imanje kupila 2018. godine od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza i potom je sve preuređeno tako da Michael ima i praktično “privatnu klinku”, gdje je uz njega stalno medicinsko osoblje kako bi pratilo njegovo zdravstveno stanje. Za sada nema nikakvih zvaničnih informacija da li će Michael i zaista prisustvovati svadbi, pošto porodica sve krije, pa i to – vjerovatno do samog čina vjenčanja, prenosi Mondo.

Inače, sem najuže porodice i nekoliko prijatelja, Schumachera niko nije vidio već deset godina. Posljednje što smo saznali o njemu je od britanskog vozača Johnnyja Herberta, inače njegovog bivšeg kolege iz Benettona: “Povremeno čujem neke stvari… Recimo, od nekih ljudi iz Formule 1 sam čuo da Schumacher sjedi za trpezarijskim stolom tokom večere, ali ne znam da li je istina, mogu da čitam samo između redova. Svi bi voljeli da znaju šta se dešava, posebno ako stvari idu pozitivnim tokom. Ali, zato što nemamo nikakve informacije, možemo samo da pretpostavimo da još nema znaka da je potpuni oporavak moguć”, rekao je Herbert i potom uz zebnju dodao:

“Po mom mišljenju, a to moram da kažem, to što ništa nismo čuli o Schumacheru od njegove porodice mi govori da je nažalost situacija slična kao odmah poslije nesreće. Djeluje da nije mnogo napredovao od tada, tako da pretpostavljam da čekaju da naučnici smisle nešto što će vratiti Michaela koga smo poznavali i koga su navijači gledali na stazi”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime