Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme je na udaru njemačke javnosti i navijača Bayerna zbog sukoba sa trenerom Hansijem Flickom.

Ni stručnjak koji je prošle sezone sa Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti, a mi u BiH bi rekli da ni njegovo maslo nije za ramazana, pogotovo nakon što su u javnost procurile informacije da je na svoju ruku, bez dozvole kluba, zvao pojedine igrače koje je želio za pojačaja u Bayernu.

Flick ima podršku javnosti i navijača koji stvaraju pritisak ne samo na Salihamidžića, već i na njegovu porodicu, a pojedinci su uputili uvrede njegovoj supruzi Esther i djeci.

Hasanova supruga se nakon svega i sama oglasila na Instagramu.

– U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvrjedljivih komentara koji nemaju nikakve veze sa onim što radim a odnose se na mog muža i posao kojim se bavi – napisala je Esther, te dodala:

– Vrijeđaju ga kao čovjek i napadaju cijelu našu porodicu. Na ovaj način vas želi zamoliti da se suzdržite, to nemam nikakve veze s onim “ja sam navijač”. Moj profil i moja djeca nemaju veze s poslom mog muža.

Zanimljivo da je Hansi Flick pružio podršku Hasanu i njegovoj porodici, iako je sve krenulo zbog njegove ambicije da odlučuje o klupskoj transfer-politici.

(faktor.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime