Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prije dva dana zvanično je predstavljen kao novo pojačanje splitskog Hajduka u koji je stigao na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone.

Perišić je u redove popularnih ‘Spursa’ došao na ljeto 2022. godine nakon što mu je istekao ugovor sa Interom, ali već prošle sezone bilo je kristalno jasno da hrvatski reprezentativac nije donio baš najbolju odluku.

Nije se Hrvat previše naigrao u bijelom dijelu Londona, a čini se da i nije pretjerano patio za tim. Poprilično brzo je završena priča između njega i engleskog premierligaša, pa se Ivan vratio na svoj Poljud.

No, da 34-godišnjak nije bio u posebno dobrim odnosima sa Tottenhamom moglo se vidjeti i na objavi londonskog kluba na društvenoj mreži Instagram, kada su potvrdili da Perišić više nije njihov član.

Tottenham je na pomenutoj objavi i označio krilnog nogometaša. Poznato je da je Perišić dosta aktivan na društvenim mrežama ovih dana i komentariše svoj povratak u Hajduk, zbog čega se očekivalo da se oglasi i na objavi Engleza, ali to se nije dogodilo.

Ivan Perišić je izignorisao objavu svog dojučerašnjeg kluba, što je mnogima bio jasan znak da tu nešto “ne funkcioniše”. Preciznije, moglo se vidjeti i da je igrač jedva dočekao isprazniti svoj ormarić u prijestolnici Engleske…

(sportam)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime