Nogometni klub Ključ u proteklom vikendu upisao je visoku pobjedu u susretu protiv Željezničara, također i omladinske selekcije upisale su pobijede osim jedne selekcije.

Seniori su u okviru četvrtog kola Kantonalne lige USK-a na svom terenu razbili Željezničar iz Bosanske Krupe rezultatom 6:1. Strijelci za Ključ bili su Vahidin Avdić, Admir Ibrahimović, Amko Kanješić, a Husein Selman postigao je hat-trick.

Selekcija kadeta Ključa je nakon dva poraza upisala visoku pobjedu na svom terenu protiv vršnjaka iz Bosanske Krupe ekipe Željezničara 7:2, a Salih Džafić postigao je hat-trick, dok su Faris Draganović i Anel Draganović postigli po dva pogotka.

Predpioniri su u četvrtom kolu gostovali u Bosanskom Petrovcu kod ekipe Mladosti te doživjeli poraz rezultatom 3:1.

Pioniri su bili gosti kod ekipe NK “UNA N.P.” u Kulen Vakufu te ostvarili prvu pobjedu pod vodstvom novog trenera Mehmedalije Avdića rezultatom 2:4. Pogotke za Ključ su postigli Dženan Šarić, Dženan Pračalić, dok je Zilhad Balagić postigao dva pogotka.

Pčelice su također upisale visoku pobjedu u Kulen Vakufu 5:1. Strijelci su bili Amar Komić, Ahmed Kesedžić i Isak Kulenović postigli su po dva pogotka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime