4endurance-energetski-gelovi

Legenda borilačkog sporta priprema “mlađeg brata” i usput gleda nogomet…

Legendarni umirovljeni UFC borac Khabib Nurmagomedov vratio se u svoj drugi dom u američkom San Joseu, priprema svog “mlađeg brata” Islama Makhacheva za skorašnji okršaj protiv Thiaga Moisesa na Fight Nightu sedam dana poslije okršaja Conora i Poiriera, a u pauzi od napornih treninga dao je svoju prognozu velikog finala Eura.

Njegov bivši trener, šef dvorane AKA Javier Mendez, tokom karijeru dagestanske MMA ikone uvjerio se u njegovu nogometnu stručnost pa ga je zatražio za mišljenje o nedjeljnoj utakmici Italije i Engleske u finalu Evropskog prvenstva.

“Ko će biti prvak? Iskreno, mislim da Engleska ima odličnu mladu momčad, mladi su lavovi. Sterling, Kane, Mount, Phillips, Waker, Pickford. Odlična momčad… Također, igraju kod kuće”, započeo je Khabib Nurmagomedov: “Nemaju titulu od Svjetskog prvenstva 1966. godine, a sad mislim da imaju sjajnu momčad.”

“A Italija… Italijani pak imaju iskusnu momčad, Bonucci, Chiellini, Immobile”, rekao je te upozorio kako ni Azzurri nisu bez šanse pa zaključio:

“Po mom mišljenju, Englezi moraju pobijediti jer imaju jako dobru mladu i hitru momčad. Talijani su iskusniji, ali Tri lava igraju brz nogomet i to će presuditi. Zaslužuju biti prvaci.”

Javier Mendez inače često objavljuje Khabibove trenutke inspiracije s treninga u njihovoj dvorani u Kaliforniji pa je i ovaj detalj objavio na svom Twitteru.

“Habib je također uvjeren da se vraća kući”, komentirao je uz video.

Sad kad je Habib postao trener može si priuštiti na napornim treninzima u AKA-u gledati prijenose utakmica Europskog prvenstva na mobitelu, a Mendezu, koji je očigledno uz Nurmagomedova počeo pratiti nogomet, to ne više ne smeta sad kad su kolege, dok su bili u odnosu borac-trener nije bilo ovakvih scena…

(raport.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here