trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Na Areni Lviv održala se press konferencija reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči susreta sa Ukrajinom, a medijima su se obratili selektor Ivajlo Petev i kapiten Edin Džeko.

Petev je u uvodu istakao da ima više igrača na raspolaganju u odnosu na duel sa Kazahstanom.

“Za ovu utakmicu imamo već izbor igrača na raspolaganju i najvažnije je da izgledamo dobro kao ekipa i pokušat ćemo osvojiti jedan ili tri boda. Što se tiče naše igre, uvijek može još bolje. Znam da to možemo i jako mi je drago da smo pokazali harmoniju, a siguran sam da možemo i puno bolje igrati.”, kazao je Petev.

Selektor BiH nije želio komentarisati smjenu na klupi Ukrajine, a o borbi za drugo mjesto kaže da nema pritisak.

“Mislim da nemamo pritisak. Adrenalin je druga stvar. Moramo izaći sa željom da odigramo što bolje i nećemo kalkulisati. Zanima nas samo sutrašnji meč, a o narednim ćemo razmišljati kada bude vrijeme”, kazao je Petev u Lvivu.

Ukrajina nikada nije izgubila u Lvivu gdje će sutra imati podršku 20.000 navijača.

“Znam tu informaciju o stadionu u Lvivu. Nadam se da ćemo sutra srušiti tu tradiciju Ukrajine. Bit će jako dobra, zanimljiva i teška utakmica. Sve ovisi o nama i našem pristupu i kako će izgledati na terenu. Što se tiče grada, čuo sam da je jako lijep grad, ali nisam stigao ništa vidjeti”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here