trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović u oktobru puni 40 godina i proslavit će ga izdavanjem nove knjige o svom životu. “Već sam vam rekao o svojoj prošlosti, u ovoj knjizi otkrivam sve ostalo”, tvrdi napadač Milana koji se u januaru 2020. godine vratio u Italiju i imao je veliki utjecaj na San Siru, vrativši ekipu u Ligi prvaka nakon dugo vremena.

La Gazzetta dello Sport izvještava da će Šveđanin sada objaviti novu knjigu o svom dosadašnjem životu, ali objasnio je da će se razlikovati od prethodnih knjiga.

“Ako vam se svidio Ibra iz Sanrema, naći ćete ga ovdje. Postoje trenuci života i sporta koje nikada prije nisam otkrio. Sa 40 godina želim svijetu otkriti svoje najdublje ja, svoje vrijednosti i stroga životna pravila, trenutke zbog kojih sam postao najbolji igrač na svijetu”, poručuje Šveđanin i nastavlja:

“Ali govorim i nepoznate detalje iz svoje karijere. Na primjer, sporazum s klubom raskinut na dan potpisivanja. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bio u Milanu”.

Prije nekoliko dana je napadač Milana predstavio i službeni trailer za svoj biografski film “Ja sam Zlatan: Film”, a film bi trebao izaći u septembru.

U bogatoj karijeri je Ibra igrao za velikane poput Ajaxa, Barcelone, PSG-a, Manchester Uniteda, Intera, Juventusa i Milana u koji se opet vratio. Osvoji je mnoge naslove, ali nedostaje mu i dalje Liga prvaka.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here