Novi trener košarkaša Partizana Željko Obradović obavio je jučer prozivku igrača, a sa ekipom se nalazi i Alen Smailagić, koji je u redove beogradskog tima stigao iz Golden Stejta, a srpskim medijima otkrio je da li će nastupati za reprezentaciju Srbije.

Prethodne dvije sezone Alen Smailagić proveo je u Golden stejtu, a kao jedan od glavnih motiva dolaska u Partizan istakao je saradnju sa proslavljenim trenerom Željkom Obradovićem.

Da, vrhunski je trener i motiv je zašto sam uopšte i došao ovdje” – rekao je novi košarkaš Partizana te se osvrnuo na nesupjeh reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom i otkrio da li planira nastupati za Srbiju:

Velika je šteta što se nismo kvalifikovali na Olimpijske igre, a još je veća šteta što smo poraženi baš od Italijana, jer imam dosta drugara od tamo. Od sljedeće godine sigurno ću igrati za reprezentaciju – otkrio je Smailagić.

Tokom dvije sezone u San Francisku, Smailagić je odigrao 29 NBA utakmica, uz još 21 utakmicu u dresu razvojne ekipe Santa Kruz Voriors.

(merdianbetsport.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here