Novi predsjednik banjalučkog Borca je Goran Lukić, a rezultat je to vanredne izborne skupštine kluba održane danas na Gradskom stadionu u Banjaluci. Saopštenje banjalučkog kluba prenosimo u potpunosti.

“Na vanrednoj izbornoj skupštini FK Borac, održanoj u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci, Goran Lukić, jednoglasno je izabran za novog predsjednika našeg kluba. 

Goran Lukić, aprila prošle godine, imenovan  je u saziv UO FK Borac, a danas je dobio podršku skupštinskih delegata da se lati predsjedničkog posla. 

„Za mene je velika čast, ali ujedno i ogromna odgovornost što sam izabran za novog predsjednika FK Borac. Ne želim da se razmećem krupnim obećanjima i moja želja je da pričam djelima. Puno toga se uradilo u proteklom periodu, a ispred nas je još mnogo posla. Daću sve od sebe da, zajedno sa svojim saradnicima, doprinesem daljem razvoju našeg sportskog velikana, na terenu, ali i van njega. FK Borac je ponos Banjaluke i Republike Srpske i naša obaveza je da se trudimo da svakim danom klub napreduje.“ kaže Lukić. 

FK Borac, sa novim predsjednikom, nastavlja tamo gdje je stao. Glavni ciljevi ostaju isti-borba za trofeja i dalji razvoj klupskih struktura. 

„FK Borac je u proteklom periodu napravio veliki iskorak na svim poljima. Sve je, rezultatski i infrastukturno, podignuto na jedan viši nivo, a na nama je obaveza da nastavimo da idemo u tom pravcu. Timski rad će biti od krucijalne važnosti za dalji razvoj. FK Borac je iznad svih nas, a svi mi koji smo sada u klubu, nebitno na kojoj poziciji, moramo da se vodimo željom da naš Borac bude bolji iz dana u dan. Želimo da nastavimo sa daljim razvojem infrastrukture na i oko stadiona, da nastavimo sa daljim razvojem omladinske škole, te da rezultati našeg seniorskog pogona budu protkani trofejima. Imamo pregršt planova i na nama je da ih realizujemo. “ rekao je Lukić. 

Uz novog predsjednika naš klub dobio je i novog direktora, a umjesto Aleksandra Mićića na ovu poziciju imenovan je Dejan Čato, dosadašnji direktor marketing službe FK Borac”, stoji u saopštenju banjalučkog kluba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime