Sjajni švedsko-ruski borac Khamzat Chimaev dobio je 50.000 dolara nagrade za nastup večeri nakon što je u strašnom nastupu u prvoj rundi gušenjem pobijedio Lija Jinglianga u velter kategoriji.

Chimaev, koji je rođen u Čečeniji, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je odmah na početku borbe nasrnuo na Jinglianga, digao ga u zrak, donio kod Dana Whitea i onda kratko popričao sa šefom UFC-ja dok se Kinez ritao u njegovu zahvatu.

Chimaev je nakon toga srušio protivnika na pod i završio borbu nešto manje od dvije minute kasnije gušenjem. Jingliang je jedva došao k sebi nakon strašnog zahvata Čamajeva kojemu je to bila četvrta pobjeda u isto toliko nastupa u UFC-ju.

“Čitavu borbu je urlao na mene i govorio pi*darije, a ne znam ni zašto. U prijevodu je rekao da će se boriti sa svima pa čak i s Brockom Lesnarom, ko god on bio. Već sam vam rekao da je on poseban lik”, rekao je Dana White nakon borbe.

Chimaeva su nakon borbe pitali što je rekao Whiteu, a on je bio nešto precizniji:

“Rekao sam mu da sam ja ovdje kralj i da ću ostati ovdje jako dugo. Sve ću ih pobiti, sa svima ću se boriti i pitao sam ga da li mi sad vjeruje? Rekao sam mu da sam najavio da ću ubiti ovog tipa”, rekao je Chimaev.

(raport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here