Legendarni jugoslovenski nogometaš, a sada predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore, Dejan Savičević, otkrio je kako je u mladosti navijao za Velež.

U razgovoru za srbijanski Telegraf, legenda crnogorskog nogometa, Crvene zvezde i Milana istakla je kako se divila “BMV” triu u Veležu (Bajević, Marić i Vladić).

Čak je Savičević naveo i kako mu je bilo krivo jer je postigao gol protiv Veleža u trenucima kada je mostarski tim ispadao iz elite.

“Nisam bio navijač Zvezde, kada bih vam rekao za koga sam navijao kao klinac, možda bi vam bilo i smiješno. Za Velež iz Mostara, eto. Naravno i Budućnost. Svi su kao djeca navijali kako Zvezda bude prva, navijaju za Zvezdu, kako bude Partizan, za Partizan, znaš kakva su djeca. A ja sam volio trio Bajević – Marić – Vladić, BMV. Ne znam zbog čega, ali volio sam taj klub. I baš kad smo igrali 1991. kada je Velež ispadao, u Mostaru smo ih pobijedili 3:0 sa Zvezdom, i bilo mi je žao što ih baš ja sa mojim golom i mojom igrom izbacujem iz lige. Ali od svih ostalih klubova iz velike četvorke, Zvezda mi je bila najbliža”, kazao je legendarni Savićević u razgovoru za Telegraf.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime