Kubanka Mavys Alvarez bila je četiri godine u vezi sa bivšim argentinskim nogometašem Diegom Maradonom.

Mavys je stekla pravu popularnost nakon što je počela da se viđa sa Maradonom, koji je prošle godine preminuo. Poznato je da je Diego imao i mračniju stranu zbog korištenja droge i alkohola, a njegovu lošiju stranu vidjela je i sama Mavys, koja je imala samo 16 godina kada je počela vezu sa Argentincem.

“Žao mi je sebe jer sam imala 16 godina i bila sam dio njegovog života i njegovih loših perioda, ali to je bilo još jedno životno iskustvo za mene. Počela sam koristiti kokain sa 16 godina kada sam bila u vezi s Maradonom”, kazala je, pa je priznala da se počela drogirati jer Maradona nije imao s kim.

“On se neko vrijeme počeo osjećati usamljeno, nije se želio sam drogirati i inzistirao je da to učinim s njim”.

Zbog Diega je morala da poveća grudi.

“Želja mu je bila operacija u kući na Kubi u kojoj smo živjeli, a ja sam to odbila iz straha od loših uslova. Tada me odlučio odvesti u Buenos Aires. Operacija na mojim grudima bila je jako teška”, rekla je djevojka.

Otkrila je da je Diego od nje tražio da prestane da se školuje jer “ne želi ženu s fakultetom”, a trpjela je često i razna zlostavljanja.

“Mnogo puta me udario, jednom me vukao za kosu. Nisam smjela da ga prijavim, ali i da jesam, svejedno mislim da bi mu Fidel Castro pomogao da ne ode u zatvor”.

Unatoč svemu tome, svjesna je da bez Diega ne bi stekla popularnost koju je imala.

(sportsport.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here