Reprezentativci Engleske imat će poseban podsticaj od svojih boljih polovica. Engleske Wagsice poslale su tajne pakete svojim herojima uoči svog nedjeljnog otvaranja Eura protiv Srbije.

Paketi iznenađenja stavljeni su na krevete igrača prije nego što su stigli u timsku trening bazu s pet zvjezdica Weimarer Spa u Blankenhainu. Engleske Wagsice poslale su tajne pakete svojim herojima uoči nedjeljnog otvaranja Eura protiv Srbije.

Igrači koji imaju djecu također su dobili poruke od svoje djece u kojima im klinci žele sreću. Uključivali su paketići zapečaćena pisma Wagsica koja se trebaju otvoriti na određene dane tokom turnira u Njemačkoj.

Uključeni su u paketu medeki, važne porodične fotografije i značajne uspomene koje mirišu na dom, kako bi se igrači osjećali kao kod kuće, ali pritom bili nabrijani da igraju kao da sutra ne postoji, osim za svoje ljude, državu, naciju i za svoju obitelj.

Izvor je za The Sun rekao:

“Svaka Wagsica napravila je kutiju s posebnim stvarima u njoj. Napisale su pisma koja će se otvarati određenim danima tijekom turnira kako bi igračima dali dodatni poticaj. Također, tajni slatki boost uključuje fotografije obitelji i prijatelja koje mogu zalijepiti na zid svoje hotelske sobe. U paketu su i medeki i jastučići pošpricani parfemom, ono što podsjeća na dom, na specifičan miris. Paket je osmišljen kako bi se osjećali više kao kod kuće u svojoj bazi za trening”, otkriva izvorThe Sunu.

“Nadajmo se da će igrači biti odsutni od svojih najmilijih više od mjesec dana – tako da se pazilo na svaki najmanji detalj”, zaključuje izvor.

Na prethodnim turnirima, šef Tri lava Gareth Southgate nagradio je igrače porodičnim danom ako izbore drugu fazu turnira.

(Raport)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime