Iako su u europskoj Superligi ostala tek tri od 12 klubova inicijatora tog natjecanja, osnovanog prije samo tri dana, Barcelona još uvijek ne želi javno govoriti o projektu koji je vodio predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Podsjećamo, Superligu jeu nedjelju osnovalo 12 bogatih europskih klubova – Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Milan, Inter i Juventus, ali nakon samo dva dana ekskluzivno natjecanje se raspalo.

U njemu su u trenutku pisanja ovog teksta ostala još samo tri kluba: Real Madrid, Juventus i Barcelona. Jedan od glavnih ljudi Superlige, predsjednik Juventusa Andrea Agnelli, priznao je da projekt nema budućnost.

Katalonski list Sport, pozivajući se na izvore bliske klubu, otkrio je da Barcelona neće reagirati prije nego što odluka prođe kroz izbornu skupštinu kluba.

“Laporta i čelnici Barcelone u stalnom su kontaktu sa svim uključenim stranama“, otkriva Sport.

Mundo Deportivo ranije je objavio da odluka kluba u potpunosti ovisi o volji članova kluba, a procurila je i informacija da je predsjednik Barcelone Joan Laporta u ugovor koji je potpisao sa Superligom ugradio klauzulu koja bi katalonski klub trebala osloboditi penalizacije u slučaju istupanja iz natjecanja.

(sportam.info)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime