trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Nizozemski trener Ronald Koeman sinoć je dobio otkaz u Barceloni, a naš Miralem Pjanić je navodno tokom današnjeg dana poslao zagonetnu poruku na svom Instagram profilu.

“Treba znati kad pustiti go*na da ode”, napisao je Miralem, ali ubzro i izbrisao spomenutu poruku.

Naš reprezentativac se kasnije ponovo oglasio na ovoj društvenoj mreži i istkao da su njegove riječi izvučene iz konteksta.

“U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta.

Tokom svoje karijere, nikada nisam namjerno, indirektno ili direktno imao namjeru naštetiti nekome. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga.

I namjeravam se nastaviti tako ponašati. Želim Ronaldu Koemanu sve najbolje u budućem radu. Nastavit ću da se fokusiram na to da dam sve od sebe za tim”, poručio je Miralem putem svog Instagram profila.

Inače, Miralem će do kraja sezone igrati kao posuđen igrač Barce u Bešiktašu, a u turski klub je upravo otišao zbog Koemana.

Koeman nije računao na Miralema u aktuelnoj sezoni, pa je naš reprezentativac odlučio da ode u klub u kojem će imati minutažu.

(reprezentacija.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here